• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Велоприключения

Запишете се за нашите велопътешествия. Маршрутите са проверени и маркирани от нашия екип. Подходящи са за малки и големи.

Време сред природата

Гарантирано приятно прекарано време сред природата. Подбираме маршрутите си сред интерсни и красиви места.

Забавления

Прекарайте времето си сред позитвни и активни хора, любители на планинското колоездене и природата.

Транспорт

Транспорт за участниците, екипировката и съпътстващ багаж.

Повишаване на уменията

Начинаещ или напреднал байкър, всеки може да научи и открие нещо ново. С нашия екип можете да развиете своите умения и техника за планинско колоездене.

Събития по заявка

Предлагаме организиране на тиймбилдинг и лагери за деца.

Събития
#
23 юни – 24 юни, с. Дедово
#
Тридневен байк тур "Из родопските язовири" 6-7-8 Юли 2018г. В рамките на три дни ще караме колела по бреговете на едни от най-високите и красиви родопски язовири Голям Беглик, Широка Поляна и Доспат.
#
Велоучилище МТБ-БГ и Biking Tours ви канят на едно по-нестандартно каране, в което ще пробваме някои от най-хубавите пътеки в най-западната част на Родопите (района на Якоруда, Бунцево, Краище, Орцево и Елешница), но ще съчетаем „ендуро-туризма“ с елементи на обучение, т.е. групата ще спира на избрани по-интересни/по-трудни места по пътеките, за да обсъждаме и показваме варианти за минаване, техника на каране и т.н. Целта е, както винаги, да бъде приятно и полезно, като упражненията ще са минимум за ниво напредващи.
#
Традиционен веломаршрут с участието на овчарчето Калитко Девин (Настан) - Чаирски езера - Триград - х. Орфей - Настан | 8-10 юни 2018 г.
#
Групата ще бъде ограничена!!! Това каране не е подходящо за начинаещи и хора със слаба физическа подготовка!
#
Обиколката на Ситония 24-27 май 2018 г. Имаме удоволствието да Ви представим интересен крос-кънтри велосипеден маршрут на един от ръкавите на Халкидики (Гърция). Ще изминем около 140 км. разпределени в четири дни, ще караме по черни и асфалтови пътища в планината и по брега на морето, за да направим пълна обиколка на Ситония. Влажният въздух на Егейско море ще прониква в кожата ни, докато изкачваме планинската част на полуострова, за да се насладим на интересни гледки към остров Диапорос и красивите плажове на Вурвуру. Ще се къпем на най-добрите пясъчни плажове и ще нощуваме в първокласни къмпинги. Ще посетим интересни таверни на брега на морето, ще преминем през диви плажове и ще се докоснем до цивилизацията в градчетата Сарти и Нео Мармарас.