Екип

Нено Делирадев
Нено Делирадев
Професионален инструктор-водач по планинско колоездене, лицензиран ски учител, Байкинг турс
Нено е основател и организатор на събитията на Байкинг Турс. Себе си той намира като сериозен и добре организиран човек. Проверява лично всички маршрути преди туровете! Повечето от колегите му и приятелите смятат, че си пада малко “луд”, имайки предвид как кара велосипеда си.
Йорданка Делирадева
Йорданка Делирадева
По душа е скиор, по неволя - велосипедист. Често групата събира, в повечето случаи с кенче бира. Участва активно в организирането на повечето от проявите на Байкинг Турс. Обича морето, планините и гребането с каяк в спокойни води. Почитател е на рок музиката.
Емил Кузманов (МЕГА ЕМО)
Емил Кузманов (МЕГА ЕМО)
По професия е фитнес инструктор, луд сноубордист, сърфист и забавен фрирайд велосипедист. За него думите винаги ще бъдат малко - позитивен и винаги усмихнат. Емо често успява да повдигне настроението на цялата тайфа! Кара колелото си извън всякакви пътеки и граници. Добре подготвен за всяко ново предизвикателство.
Иван Николов
Иван Николов
Единият от основателите на Байкинг Турс
Най-редовно храсталясва в търсене на нови пътеки и винаги намира вярната посока. Запален офроуд приключенец, хокеист, барбекюрист и какво ли още не, Иван е любител на силните усещания. Често ще го видите да събира групата или да вози багажа и уморените участници в придружаващия ни транспорт.
Атанас Магаранов
Атанас Магаранов
Стане ли дума за пешеходни преходи, това е нашият водач. Познаващ перфектно българските планини, Наско не спира да изследва и да покорява трудно достъпните места на майката природа. Определя сам себе си като сериозен и отговорен човек към всяко нещо, с което се захване.