Събития

#
23 юни – 24 юни, с. Дедово
#
Тридневен байк тур "Из родопските язовири" 6-7-8 Юли 2018г. В рамките на три дни ще караме колела по бреговете на едни от най-високите и красиви родопски язовири Голям Беглик, Широка Поляна и Доспат.
#
Велоучилище МТБ-БГ и Biking Tours ви канят на едно по-нестандартно каране, в което ще пробваме някои от най-хубавите пътеки в най-западната част на Родопите (района на Якоруда, Бунцево, Краище, Орцево и Елешница), но ще съчетаем „ендуро-туризма“ с елементи на обучение, т.е. групата ще спира на избрани по-интересни/по-трудни места по пътеките, за да обсъждаме и показваме варианти за минаване, техника на каране и т.н. Целта е, както винаги, да бъде приятно и полезно, като упражненията ще са минимум за ниво напредващи.
#
Традиционен веломаршрут с участието на овчарчето Калитко Девин (Настан) - Чаирски езера - Триград - х. Орфей - Настан | 8-10 юни 2018 г.
#
Групата ще бъде ограничена!!! Това каране не е подходящо за начинаещи и хора със слаба физическа подготовка!
#
Обиколката на Ситония 24-27 май 2018 г. Имаме удоволствието да Ви представим интересен крос-кънтри велосипеден маршрут на един от ръкавите на Халкидики (Гърция). Ще изминем около 140 км. разпределени в четири дни, ще караме по черни и асфалтови пътища в планината и по брега на морето, за да направим пълна обиколка на Ситония. Влажният въздух на Егейско море ще прониква в кожата ни, докато изкачваме планинската част на полуострова, за да се насладим на интересни гледки към остров Диапорос и красивите плажове на Вурвуру. Ще се къпем на най-добрите пясъчни плажове и ще нощуваме в първокласни къмпинги. Ще посетим интересни таверни на брега на морето, ще преминем през диви плажове и ще се докоснем до цивилизацията в градчетата Сарти и Нео Мармарас.
#
28 април – 29 април, хижа Осогово
#
28 юли – 5 август. Приятели и почитатели на планинското колоездене, имаме удоволствието да ви поканим на байк ваканция в най-живописния район на Доломитите Alta Badia (Италия, Южен Тирол). Освен с красивите си гледки и чиста природа, това място е рай за планинското колоездене. В района има стотици километри добре маркирани пътеки XC, AM и ENDURO трасета! А ние ще караме и по не маркирани :)
#
Имаме удоволствието да Ви поканим на велопоход по най-дългия маркиран планински туристически маршрут в България - Ком-Емине. Маршрута е легендарен и за него е писано много. За първи път е описан от Павел Делирадев в далечната 1933 г. Преминаван е пеш, с бягане със ски и снегоходки и през лятото и през зимата. Изключително предизвикателство за всички туристи, спортисти и любители на планината.
#
May 5 – May 7 Село Хвойна
#
1 май 2018 г. от 09:00 Радова къща
#
21 април – 22 април Аврамово, Якоруда
#
6 април – 9 април от 10:00 на 6 април до 17:00 UTC+03 на 9 април
#
Здравейте приятели и почитатели на планинското колоездене! Дойде време да публикуваме датите за по-големите наши карания за предстоящия велосезон 2018 г. Ще предложим много нови и интересни маршрути и разбира се ще повторим няколко от най-добрите, които сме правили до сега. Както винаги ще се радваме да споделим емоцията от подобни преживявания с всички Вас!
#
22 септември – 24 септември
#
6 септември – 10 септември с. Хвойна
#
02.09.17 г. с. Бистрица - х. Алеко - с. Бистрица
#
19 август – 27 август
#
11 август – 13 август
#
7 август – 11 август БАЗА ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ, ЮНДОЛА
#
Тридневен байк и каяк тур "Из родопските язовири" 4-6 Август 2017г.
#
29 юли – 30 юли
#
15 юли – 26 юли
#
24 юни – 25 юни
#
Традиционен веломаршрут с участието на овчарчето Калитко. Девин (Настан) - Чаирски езера - Триград - х. Орфей - Настан. 9-11 Юни 2017 г.
#
Двудневен маршрут гр. Копривщица - х. Бунтовна 17-18 юни 2017 г.
#
Двудневен велопреход в Осоговска планина. 03.06.17 - 04.06.17
#
24 май – 28 май
#
20 май – 21 май
#
Подбрали сме Най- добрите отсечики за каране на велосипеди от „Същинска средна гора“. 29 април - 1 май
#
Тогава, когатo Странджа е най-зелена и красива! Ще я прекосим с велосипеди. 14 април - 17 април
#
8 април - 9 април · с.Варвара
#
Участвай във вълнуващите вело-приключенски преходи в комапнията на много приятели и Biking Tours!
#
Предлагаме на Вашето внимание интересна програма за ски ваканция в австрийските алпи в района на един от топ курортите в тиролската част Ишгъл!
#
Двудневен пешеходен маршрут гр. Копривщица - вр. Богдан - х. Средногорец
#
Предлагаме на Вашето внимание интересна програма за ски ваканция в една от най-приятните за зимни спортове област в Алпите - Ski Amade.
#
23 октомври 2016 г. от 09:30 до 17:00
#
15.10.16 г. с. Бистрица - х. Алеко - с. Бистрица
#
29 октомври – 30 октомври с.Стойките
#
Не пропускай невероятните пътеки над с. Варвара в подстъпите към необятната Родопа планина!
#
В рамките на четири дни ще караме колела по красиви места около Вишеград (старото име на Кърджали). Ще се радваме на неописуеми гледки и разнообразни за велопътешествия терени.
#
3 септември – 6 септември
#
20 август – 21 август Хижа Христо Смирненски 1860 м
#
Велоуикенд Белмекен
#
В рамките на три дни ще караме колела по бреговете на едни от най-високите и красиви родопски язовири - яз. Малък и Голям Беглик, яз. Тошков Чарк, яз. Широка Поляна и един от най-известните - яз. Доспат.
#
Освен обичайните велопоходи, през месец юли Biking Tours организират и детски велолагер при хижа Орфей - с. Борино
#
Пристигаме между 20:00 - 22:00 ч. в къща за гости "Тошев и Фамилия" с. Стойките. Цената на нощувка е 15 лв. на легло! Във всяка стая има собствен санитарен възел. В къщата има голяма трапезария с кухня, където ще имаме удоволствието да си приготвим сами храна, да вечеряме и закусваме.
#
Двудневен велопоход с маршрут гр. Стрелча - х."Бунтовна" - гр. Стрелча Целта е да се съберем, да покараме и да се позабавляваме, както и да дадем някои ценни съвети за това как да караме безопасно по технични пътеки.
#
Двудневен велопреход в Осоговска планина 25.06.16 - 26.06.16