Откритията на Biking Tours

ПРОГРАМА

В края на изминалата есен се натъкнахме на много приятни, красиво прокарани пътеки, които смятаме да споделим с това каране, на което групата ще бъде ограничена.

Ден 0 (11.08.17 г.)
Пътуваме организирано в 19 ч. от София до Аврамово, от където ще направим нощно каране до Орцево. Ще се движим в часови диапазон от 21:30 до 23:30 за да видим светлининте на родопските села и прекрасните родопски Звезди :)
Карането ще бъде с една почивка около 15 мин.
Достигайки небезизвестното село ще останем за нощувка в къщата на Даскала. Където ще имаме приготвена вкусна вечеря.

Ден 1-ви (12.08.17 г.)
В този ден след вкусна закуска ни очаква здраво планинско колоездене. Няма да изпадаме в подробности, но от Орцево ще минем през Бабяк, покрай Кузьово и още няколко съвсем малки и изоставени махали. От където предстоят серия от много добри - на места бързи, на места технични пътеки, които ще ни спуснат близо до Елешница, където ще се потопим в естествено минерален извор „Топило“. След хубаво накисване ще продължим да обхождаме още няколко много качествени пътеки, които към края на деня ще ни отведат в Добринище.

Ден 2-ри (13.08.17 г.)
През този ден с помощта на наши приятели и местни водачи ще се развихрим по пътеките над Банско, ползвайки кабинков лифт за трансфери до изходна точка на пътеките. В края на деня отпътуваме от Банско! Моля да имате предвид, че ще караме до края на работния ден на лифта 16 ч.
------------------------------------------------------------------------------------------
ТОЗИ МАРШРУТ НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА НАЧИНЕЩИ !!!
ГРУПАТА ЩЕ БЪДЕ СИЛНО ОГРАНИЧЕНА!!! До 8 човека

Нощувки:
Ден 0 - Орцево цена 10 лв. или на палатка срещу 2 лв. на човек.
Ден 1 - Банско вила Вера 20 лв. със закуска или на палатка 10 лв. със закуска.

Храна:
По време на прехода всеки си носи! Вечеря ще си си поръчаме в Орцево, закуска също! В Банско закуската е включена в цената на нощувката, а вечерята може да си я поръчаме.

Организационната такса за събитието е 100 лв.
Таксата включва: водач/и, застраховка злополука, както и транспорт от и до София - също и съпътстващ транспорт за багаж, екипировка и извънредни ситуации по маршрута!
Таксата не включва: нощувки и храна, лифт карта за ден 2-ри, която е на стойност 30 лв., както и допълнителни лични разходи!

Таксата може да бъде платена в брой на място или предварително по сметка:
Сдружение Байкинг Турс,
ЕИК 176964276
BG77STSA93000023219049
STSABGSF
Банка ДСК

Записването става на e-mail: n.deliradev@abv.bg или на тел. 0888881245 - Нено Делирадев.
Краен срок за записване 07.08.17 г.
Моля, изпращайте три имена, ЕГН и актуален тел. както и предпочитания за нощувка и изхранване.

Очакваме Ви !

Орцево, 2785 Белица, България